Magma Coaching

Ik ben Alyanna Bijlsma. Ik ben een trotse Friezin, oud- verpleegkundige en een ervaren zangeres. Als coach combineer ik mijn talenten met elkaar.

Mijn aanpak is grondig en doortastend. Door assertief en open te communiceren nodig ik mensen uit om vanuit hun hart te spreken. Ik ben doel- en oplossingsgericht, goed in analyseren waar behoefte aan is en in staat om daarbij aan te sluiten.

Als oud-verpleegkundige kan ik me zeer goed verplaatsen in gevoelens en gedachten van zorgverleners. De verbinding met de gezondheidszorg blijft en voedt mijn gedrevenheid.

Om de zorg betaalbaar en menselijk te houden is een cultuuromslag nodig.

Ik wil bijdragen aan het verstevigen van de positie van zorgverleners. Door ze bewust te maken van hun unieke kwaliteiten en ze te stimuleren meer gebruik te maken van hun mogelijkheden.

Mijn coachingsstijl kenmerkt zich door creativiteit. Ik weet goed hoe je bij je gevoel kunt komen. Hier is mijn jarenlange ervaring als zangeres in terug te zien. Tijdens trainingen zet ik onder meer muzikale werkvormen in. Ik leer mensen zo hun eigen geluid te vinden. Ik ben nieuwsgierig naar talenten en drijfveren, naar wat mensen beweegt. En ik leer ze te vertrouwen op hun eigen instrument.

Meer informatie over mijn achtergrond en werkzaamheden kunt u vinden op mijn LinkedIn-profiel.