Magma Coaching

Training en teamcoaching.
Magma Coaching verzorgt diverse trainingen en laat die aansluiten bij de thema’s die in uw team spelen. Zoals feedback geven en ontvangen, gespreksvaardigheden en teamrollen. Als teamcoach schud ik de groep wakker en houd ze alert. Daarvoor gebruik ik ook muzikale werkvormen. Informeer naar de mogelijkheden. Uurtarief: op aanvraag.

Coaching en counseling:
In principe werk ik met korte coachtrajecten. Daarnaast zijn andere vormen bespreekbaar. Ieder mens is uniek, coaching is maatwerk. U betaalt voor het resultaat dat u wilt bereiken. Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Zangcoaching groepen en individuen.
In groepsverband koppel ik de verschillende talenten van mensen aan elkaar zodat ze van elkaar leren. Er is aandacht voor ademhaling, klanken, houding en ontspanning. Een verlegen persoon die zacht maar zuiver zingt, kan een overenthousiaste zanger, die uit de bocht vliegt, bij brengen om beter te luisteren.

De mogelijkheden zijn divers. U kunt met uw team de klank van samenwerking onderzoeken. Leren afstemmen op elkaar. Of met elkaar de blues zingen op een teambuildingsdag. Zing je los! met een basiscursus zangtechnieken voor volwassenen en/of kinderen. Of onderzoek uw eigen muzikale talent en creativiteit met individuele zangcoaching.

Prijzen op aanvraag.